Een IT'er en bokskampioen op een missie 🚀

Wij zijn Maurice en Stanley, twee enthousiastelingen met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Onze journey kruiste twee jaar geleden tijdens een zweethutceremonie, waar een directe klik ontstond door het delen van persoonlijke thema’s met andere mannen.

Deze ervaringen brachten ons herkenning en leidden tot een diepe verbroedering. Na deze onvergetelijke sessie gingen we beiden onze eigen weg, maar onze band bleef sterk.

Maurice wil zich naast zijn carrière in de IT gaan focussen op verbindende evenementen. Stanley, met een achtergrond in topsport en ervaringen als viervoudig Nederlands kampioen in de A-klassen, twee Olympische trajecten en drie jaar als sparringpartner van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, heeft veel ervaring opgedaan over zelfontwikkeling in combinatie met masculiniteit en doelgericht werken.

Onze missie

Het is onze missie om een veilige haven te bieden waar mannen persoonlijke groei kunnen ervaren door middel van verbinding met andere mannen.

Door middel van krachtige offline events, transformerende programma’s en een inspirerende community, moedigen we mannen aan om uit hun hoofd te stappen en dichter bij hun innerlijke zelf te komen.

Er is bij ons ruimte voor diepgang en kwetsbaarheid, maar ook zeker voor humor en luchtigheid 😉

Onze events zijn gebaseerd op The Hero’s Journey. Een theorie van Joseph Campbell die gaat over een continue reis van zelfontdekking en zelfrealisatie (video).

Wij geloven dat iedere man zijn eigen pad mag gaan lopen en dat  zowel masculine energie (actie) als femine energie (voelen) aandacht mag krijgen.

Doelgroep

Men’s journey is dé poort naar persoonlijke ontwikkeling voor mannen tussen de 20 & 50 jaar oud die op zoek zijn naar meer verdieping.

Dit kan zijn op diverse thema’s zoals relaties, vaderschap, familie en sociale kringen, passie vinden, gezondheid en het begrijpen en beheersen van emoties.

We zijn er voor mannen die meer diepgang zoeken en dit niet altijd kunnen vinden in hun sociale omgeving. Bij ons zijn we benieuwd naar wat je drijft en wat er speelt in jouw leven.

Veel aanbod met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gefaciliteerd of bijgewoond door vrouwen. Doordat ons platform enkel op gelijkgestemde mannen is gericht creëren we een veilige setting, herkenning en broederschap. 

Visie

Veel van ons mannen weten niet hoe we met emoties en gevoelens om moeten gaan. Dit is logisch, aangezien we dit vaak zelf ook niet geleerd hebben van onze eigen vaders en de huidige maatschappij er anders uit ziet. We hebben snel het idee dat er veel van ons wordt verwacht en willen vaak niet onderdoen aan andere mannen.

Door een hoge prestatiedruk en gevoelsmatige verwachtingen van de buitenwereld, gaan we veel in ons hoofd zitten en kan er stress ontstaan. Dit gaan we vaak weer verdoven met bijvoorbeeld drank, drugs, social media, porno, game en werkverslaving. Op de lange termijn leidt dit helaas vaak tot destructief gedrag, ongewenste patronen en lopen veel mannen vast (1.3 miljoen burn-out klachten 2022).

Veel mannen zijn op zoek naar wie ze nu eigenlijk zijn en wat hun drijft. Helaas kan deze reis soms erg eenzaam aanvoelen. Bij Men’s Journey gaan we deze reis samen aan en geloven wij in de kracht van verbinding 💪🏽

Contact

Heb je een vraag, heb je zelf een tof evenement wat aansluit of wil je meer weten over het platform? Neem dan contact op met Maurice via 📞+31653239939 of vul onderstaand formulier in.

Contact opnemen